Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

A5.1 Lean og forbedringer – hvitt og gult nivå – 2d

12. september 2019 @ 09:00 - 13. september 2019 @ 16:00

NOK7.100-NOK9.450
Logo-3-NFKR-Academy

Det er en evig pågående kvalitetsforbedringsrevolusjon som skjer over hele verden; et resultat av det konstante behovet for bedrifter og organisasjoner å lete etter nye måter å oppfylle sine mål og samtidig holde øye med økende kundekrav. I de senere år har mange selskap forbedret kvaliteten på tjenestene sine til nivåer som er uovertrufne, ved hjelp av ulike kontinuerlige forbedringsmetoder.

Den største konkurransefortrinnet du kan ha i dag, innenfor din organisasjon, er evne til å levere konsistente og kostnadseffektive tjenester til kundene dine, raskere og billigere, som fremdeles oppfyller kravene om kostnadseffektiv drift.

2 dagers fagkurs Lean

NFKR tilbyr nå introduksjonskurs for å lære hvordan din bedrift kan gå frem for å skape de rette betingelsene for å lykkes med forbedringsreisen.

Kursdag 1 – Hvitt nivå for Lean og forbedring

Dag 1;  7 intense timer der du lærer om historien innen kvalitet, ulike guru’er, behovet for endring og forbedring, introduksjon til sløsing og variasjon, hvordan du skaper struktur og kultur for forbedring og en oversikt over ulike forbedringsmetoder.

Kursdag 2 – Gult nivå for Lean og forbedring

En full påbyggingsdag der vi går dypere inn i forbedringsprosessen og du får med deg kunnskap om 12 ulike og svært nyttige forbedringsverktøy, samt gode maler for å kunne jobbe videre med dette i eget selskap.

Hvorfor gå kurset hos NFKR

Vi i NFKR er levende engasjert i kvalitets- og risikofagene, som omfatter Lean. Vi legger vekt på engasjerende og kompetente forelesere med bred erfaring fra næringslivet, private og offentlige organisasjoner. I tillegg legges det til rette for engasjement og muligheter for erfaringsdeling fra kursdeltagere. Deling av kunnskap og erfaring på tvers av bransjer og organisasjoner er vårt mål.

Detaljer

Start:
12. september 2019 @ 09:00
Slutt:
13. september 2019 @ 16:00
Kostnad:
NOK7.100-NOK9.450
Hendelse Kategori:
Hendelse Tags:
,
Hjemmeside:
https://nfkr.no/nfkr-academy-2/lean/a5-1-lean-forbedring-hvitt-gult-niva/

Arrangør

Kvalitet og Risiko Norge
Telefon:
67 80 89 50
Epost:
aa@nfkr.no
Hjemmeside:
http://www.nfkr.no/

Sted

KRN Academy
Kjørbokollen 30, Sandvika, 1337 Norge + Google Map
Telefon:
67 80 89 50
Hjemmeside:
http://www.nfkr.no