- Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.
HACCP fordypning
27. september 2018
kr4.900Hendelse Navigasjon
Et kurs for deg som ønsker eller har behov for en inngående kunnskap i hvordan man praktisk implementerer HACCP i egen virksomhet.
HACCP er et velkjent verktøy for næringsmiddeltrygghet og et krav for alle som i noen del av leddet håndterer næringsmiddel. HACCP er også et grunnelement i blandt annet FSSC 22000. Her viser vi hvordan du tar deg frem, implementerer og opprettholder HACCP i ditt FSSC 22000-arbeid.
Formålet med fordypningsdagen i HACCP er å gi deg kunnskap i hvordan du implementerer styrbare forutsetninger og HACCP-planen i FSSC 22000.
Etter gjennomført kurs er målet at deltakeren skal
- Utføre en HACCP-plan
- Sentrale begrep i HACCP
Ved å følge praktiske eksempler går vi igjennom stegene i ISO 22000 for introduksjonen av HACCP med styrende forutsetninger og HACCP-planen med CCP:er.
Kursets form og ramme
-
- • Næringsmiddeltrygghet og dens rolle
-
- • Forberedelser for fareanalyse
-
- • Gjennomføringer av fareanalyser for ett eller flere næringsmidler
-
- • Program for styrbare forutsetninger
-
- • Forutsetninger for innføring av HACCP
-
- • Kritiske Styrepunkter (CCP)
-
- • Kritiske grenser
-
- • Overvåkningsystem
-
- • Verifiseringsrutiner
-
- • Validering
-
- • Kontinuerlig oppdatering av styrbare forutsetninger og HACCP-plan
-
- • Forberedelser for en HACCP-studie
Kurset gjennomføres i moderne lokaler og av en av Intertek sine erfarne revisorer. Gjennom presentasjoner, eksempler, utdypinger, diskusjon og oppgaver involveres deltakerne gjennom hele kurset. Kursdeltakerne oppfordres til å bidra med spørsmål og egne erfaringer i diskusjoner og dialog.
Forkunnskaper
Du bør ha grunnleggende kunnskap om næringsmiddelindustrien og implementering av styringssytem.
Målgruppe
Kurset er rettet mot deg som er næringsmiddel- eller kvalitetsansvarlig og behøver inngående kunnskap i hvordan dere praktisk implementerer HACCP for FSSC 22000. Du bør ha grunnleggende kunnskap i FSSC 22000.
Det utleveres kursbevis ved kursavslutning.