Intertek Academy

Intertek Academy spisser kompetansen

Nyheter

Intertek Academy Norge

Intertek Academy har hatt jevn vekst i Norge siden 2012. Med et tyvetalls kurs det siste året har Intertek blitt en betydelig kursaktør innen internrevisjon og sertifisering av styringssystemer.
– Verden endres raskt for de fleste bedrifter, og å gjennomføre et kurs er en effektiv måte å opprettholde kunnskapen på, sier Trude Vabog. Hun er leder for Intertek Academy i Norge. Videre sier hun; I tillegg til den kunnskapen man får gjennom selve kurset, får man også muligheten til å møte andre bedrifter for å utveksle erfaringer og lære av hverandre.
Intertek Academy er rettet mot styringssystem med kurs i standarder som ISO 9001, 14001 og OHSAS 18001. Vi er også en verdifull kursleverandør til næringsmiddelindustrien. Med kurs i blant annet ISO/FSSC 22000, MSC CoC, ASC CoC, HACCP og VACCP + TACCP. De fleste av Intertek Academys kurs gjennomføres i Sandefjord, hvor selskapets norske hovedkontor ligger. Men det gjennomføres også kurs i Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger samt andre steder på forespørsel fra kunder i spesielle områder.
– Vi har også en stor virksomhet innen bedriftstilpassede kurs som gjennomføres enten hos oss eller ute hos kunden, sier Trude Vabog.

Et økende behov

Kursbehovet øker hele tiden, og det samme gjør Interteks utvalg av kurs.

 

Les mer>>

Se kursoversikt her>>