resertifisering

Sammen om kompetanseheving

Nyheter

Kiwa 06.mars 2020

VVS Norges medlemsbedrifter i Bademiljø og Comfort styrker sin kompetanse på sprinkler og HMS gjennom et strategisk samarbeid med Kiwa.

VVS Norge jobber mot å være best på kvalitet og HMS i VVS-bransjen. Nylig inngikk de et strategisk samarbeid med Kiwa, nettopp for å sikre at medlemsbedriftene, Bademiljø og Comfort, til enhver tid kan forbedre sine produkter og tjenester.

– Kompetanseutvikling er viktig for at våre medlemsbedrifter skal kunne rekruttere og beholde gode medarbeiderne, men også for å sikre at vi leverer vellykkede prosjekter og ivaretar sikkerheten til våre medarbeidere. Vårt mål er at våre medlemmer til enhver tid leverer lønnsomme prosjekter med høy kvalitet, sier Jarle Amble og Olav Råken, Fagsjefer i Bademiljø og Comfort.

Lang erfaring

Gjennom Kiwas 100 år lange historie har kurs og kompetanseutvikling vært en viktig del av virksomheten.

– Bygg- og anleggsbransjen har hele tiden stått sentralt, og vi ser nå frem til å bidra med vår erfaring og kompetanse for å løfte kvaliteten på VVS Norge sine tjenester og sikre en god sikkerhetskultur, sier Elisabeth Rose, Direktør for kurs og konsulenttjenester i Kiwa.

 

Les hele saken her>>