Verdens kvalitetsdag 2018

Verdens Kvalitetsdag 2018 Hotel Bristol den 8.november

Nyheter

Verdens Kvalitetsdag 2018 med Kvalitetsledelse i den nye verden

Verdens Kvalitetsdag 2018 program nærmer seg ferdigstillelse – et tettpakket faglig program!

Årets konferanseprogram har et høyt faglig fokus innen både informasjonsbehandling og datakvalitet, robotisering og nye trender.  

Kjente og profilerte næringslivsledere og fagpersoner gir oss inspirasjon og deler sin kompetanse og erfaring med oss:

DNB avdeling for Robotics er invitert til å åpne konferansen, tema kvalitetsledelse i den nye verden, om internasjonale trender og konsekvenser for kvaliets- og risikoarbeidet. Fra DNV GL får vi høre hvordan datakvalitet og informasjonsbehandling blir ivaretatt ved kvalitetssikring av ‘Big Data’ v/Per Myrseth, leder av avdeling for Data Management Competency Centre.

Kom – hør og lær!

Vi oppsummer dagen ved et reflekterende avslutningsforedrag fra Microsoft Norge v/Kristine Breitland, Manager Government Affairs .

Resten av programmet er under fullførelse og vil bli lagt tilgjengelig innen kort tid!

Fra tilbakemelding fra våre tidligere konferanser har vi lært at det er vesentlig også sette av tid til å treffe nye og gamle kollega og fag-entusiaster; God tid er satt av for en velkjent Bristol lunch – denne gangen som stående buffet med god anledning til nettverksbygging, i tillegg til flere anledninger i mingle/kaffe-pauser i den Maurisk Sal. Både i løpet av lunchen og pausene håper vi du også tar deg tid til å besøke våre faste utstillere, som både har verktøy, modeller & metoder som støtter opp under konferansetemaene.

Les mer om arrangementet her

Gå til påmelding her