NFKR-logo-nyheter-Kvalex

Verdens Kvalitetsdag 9. november

Nyheter

Et tettpakket faglig program

Årets konferanseprogram har et høyt faglig fokus som vil gi mye å ta med hjem. Ni kjente og profilerte næringslivsledere gir oss inspirasjon og deler sin kompetanse og erfaring med oss.

Statoils prosjektleder for konsernets LEAN-implementering åpner konferansen. Vi hører om selskapets erfaringer og resultater så langt, om utfordringer og fallgruver. Daglig leder i Aarbakke, Inge Brigt Aarbakke deler sine erfaringer med kvalitetsledelse (plenum), hvor vi etterhvert deler oss i to strømmer der LEAN evangelist Bård Karlsen er tilbake og gir oss eksempler på suksessfaktorene for å lykkes med LEAN. I strøm 2 vil direktør for teknologi og utvikling i Nye veier Anette Aanesland , direktør i PWC Stian Sviggum og leder for analyseenheten i DSB Erik Thomassen dele sine erfaringer med risikoledelse. Du velger fritt fra de parallelle strømmene, hvor tema samsvar/Compliance blir godt ivaretatt med foredrag både fra Chief Compliance Officer i Yara Ezekiel Ward, samt at vi har gleden av å ønsker velkommen fra Kongsberg både Compliance Officer Silje Skullerud fra KDA og Håkon Lindteigen, VP Corporate Compliance Kongsberggruppen.

Og sist – men ikke minst – har vi igjen gleden av dele PhD Jan Emblemsvåg sine skråblikk og reflekterende betraktninger på tema Risk som avslutning på konferanseprogrammet.

Les hele programmet her