ResOp AS

Resop er et ledende kvalitet- og ledelsessystem med fokus på prosesser, bærekraft, risikoanalyser og avvikshåndtering samt bistand ved ISO-sertifiseringer

 

ResOP AS er et bedriftsrådgivingsselskap som lever av fornøyde kunder. Med solid erfaring innen strategiarbeid, kvalitetsledelse og sertifisering innen ISO 9001 og ISO 14001 sikrer vi gjennomføringskraft i din organisasjon. For å skape framtidig trygghet både for våre kunder og oss samarbeider vi med eksterne kompetansemiljø med sterkt fokus på digital utvikling og IT-sikkerhet.

 

 

 

Bistand ved ISO-sertifisering

 

Våre sertifiserte kvalitetsrådgivere vil kunne bidra med kapasitet og kompetanse enten det gjelder oppbygging av system, selve sertifiseringsprosessen eller bistand ved interne og eksterne revisjoner.

Sertifiseringsprosessen blir for mange også et organisasjonsutviklingsprosjekt. Kundetilfredshet og kontinuerlig forbedring er helt sentralt i kvalitetsarbeid og uten god samhandling er det vanskelig å vedlikeholde og videreutvikle et kvalitetssystem.  I våre verktøy kan dokumenter og prosedyrer struktureres i henhold til de ulike NS-EN ISO standarder;

 

 • ISO  9001:2015   Ledelsessystemer for kvalitet
 • ISO 14001:2015  Ledelsessystemer for ytre miljø
 • ISO 45001:2018  Ledelsessystem for arbeidsmiljø 

 

Våre verktøy inneholder godkjenningsrutiner, versjonskontroll og dokumenthistorikk. Søkefunksjoner, App’er til avvikssystemer og automatiske e-postvarsler med direktelink til dokumenter og oppgaver letter implementering samhandling og oppfølging.

Vi samarbeider med mange ulike fagmiljøer og er sertifisert gjennom Norsk Sertifisering - QMCe.(www.qmce.no)

Sertifisering innebærer et kontinuerlig forbedringsarbeid og i dette ligger også interne revisjoner. Dersom det er ønskelig kan ResOp AS også bistå i dette arbeidet.

Vår erfaring er at med ekstern bistand går dette arbeidet vesentlig lettere

 

Besøk gjerne vår hjemmeside www.resop.no for mer informasjon om våre tjenester.

 


 • Asgeir Rotevatn Leder Dagl.leder /Sertifisert kvalitetsleder QMCe send e-post
  Audun Rossland Øvrig ledelse Sertifisert kvalitetsleder QMCe send e-post
  Jannik Hege Homlong Øvrig ledelse Leder for kundesenteret send e-post
 • Bransjer

  Administrativ rådgivning
  Arkitektvirksomhet og teknisk konsulentvirksomhet
  Ledelsessystemsertifisering
  Teknisk prøving og analyse

ResOp AS

Meldingen din ble vellykket sendt!