Canea Partner Group AB

CANEA fokuserer på å styrke organisasjonens strategi og drift. Plattformen CANEA ONE hjelper deg med å planlegge, innføre, overvåke og tilpasse virksomheten din i et stadig skiftende miljø. CANEA ONE gir deg et unikt sett med funksjoner for målstyring, prosesshåndtering, prosjektledelse og innholdsstyring. Leter du etter et system som er en komplett forretningsløsning, og som fungerer helt fra strategi til gjennomføring? Kontakt CANEA.

Business Excellence

CANEA ONE gir deg et unikt sett med funksjoner for målstyring, prosesshåndtering, prosjektledelse og innholdsstyring – alt i en nøkkelferdig forretningsadministrasjons-plattform basert på mer enn 15 års erfaring i global forretningsutvikling. Plattformen er en integrert løsning for styring av prosesser og verktøy som du trenger for å utvikle strategier, sette dem i praktisk handling, og deretter overvåke og følge opp med forbedringer hele veien. CANEA ONE hjelper deg med å utnytte strategiens fulle potensiale, din kunnskap og dine lag.

 

Det globale forretningsklimaet endrer seg raskt.

Både muligheter og utfordringer oppstår og forsvinner på en måte som er vanskelig å forutsi. CANEA ONE gir deg nødvendig beslutningsstøtte og muligheten til raskt å innføre endringer og forbedringer i virksomheten din. I stedet for tradisjonell sekvensiell planlegging og gjennomføring, med CANEA ONE kan du jobbe i en iterativ og kontinuerlig prosess. Dette forbedrer suksessen for virksomheten.

 Kontakt oss i dag på tlf.+46(0) 104 590 000 for en hyggelig prat.

 • Per-Olof Bjorkhede Øvrig ledelse Director International Channels send e-post
  Erik Carlsson Utvikling Business Development Manager send e-post
 • Bransjer

  KONSULENTVIRKS. TILKNYTTET SYSTEM OG PROGRAMVARE
  Konsulenter (bedriftsledelse)
  Konsulenter (bedriftsrådgivning)
  Konsulenter (databehandling)
  Konsulenter (prosjektadministrasjon)
  Konsulenttjenester (uspesifisert)
  Rådgivende konsulenter
  Tjenester tilknyttet informasjonsteknologi

Canea Partner Group AB

Meldingen din ble vellykket sendt!