Intertek-arrangement

Intertek holder kostnadsfritt webinar om den nye Åpenhetsloven

Nyheter

Webinar

Åpenhetsloven – en lov om anstendige arbeidsforhold i leverandørkjeden

 

Er din bedrift klar for Åpenhetsloven som trer i kraft 1.juli 2022?

Loven innebærer at større norske bedrifter er rettslig forpliktet til å gjennomføre og rapportere aktsomhetsvurderinger/due diligence.  Dette betyr at du aktivt må kartlegge, handle, utbedre og forhindre mulige risikomomenter knyttet til din virksomhet, leverandørkjede og forretningspartnere.  Du er ansvarlig for handlingene og problemene, og du må også dokumentere det samme.

Loven skal fremme virksomheters respekt for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold i forbindelse med produksjon av varer og levering av tjenester, og sikre allmennheten tilgang til informasjon om hvordan virksomheter håndterer negative konsekvenser for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold.

Delta på vårt kostnadsfrie Webinar om Åpenhetsloven tirsdag 24.mai kl. 9.30, hvor Intertek sammen med Advokatfirmaet Wiersholm AS, vil gi deg et innblikk i Åpenhetsloven fra forskjellige perspektiver og presenterer en oversikt over mulige løsninger som f.eks. standarder innenfor etisk handel, samt verktøy for å håndtere utfordringene.

 

Meld deg på her>>