Nemko-logo-nyheter

Næringsbesøk fra Ordfører i Bærum

Nyheter

Ved Nemko fredag, mai 29, 2020:

Bærums ordfører og daglig leder i Bærum næringsråd fikk omvising i Nemkos høyteknologiske laboratorier og ble informert om vårt arbeid innenfor flere viktige områder, inkludert elektromedisinsk utstyr, maritime tjenester og tjenester rettet mot gründere.

Nemko har hatt hovedkontor i Bærum i ett år, og det er åpenbart at bedriften tas godt imot i nærmiljøet. Torsdag 28. mai fikk Nemko næringsbesøk på Lysaker av Bærums ordfører Lisbeth Hammer Krog og daglig leder i Bærum næringsråd, Ane Maria H. Mjaaseth. Lederteamet i Nemko informerte om våre bidrag innenfor flere viktige områder, inkludert elektromedisinsk utstyr, tjenester rettet mot olje, gass og maritim industri, i tillegg til satsing på gründerbedrifter.

Næringsbesøket var et av de første som Bærumsordføreren har utført etter at korona-krisen stengte ned samfunnet i Norge i mars. Møtet på Lysaker ble holdt etter gjeldende regler for smittevern, inkludert redusert antall personer i rommet og minst en meters avstand mellom deltakerne til enhver tid. Det var gledelig for alle parter endelig å komme sammen for å snakke om felles målsetninger og interesser.

Den globale krisen preget møtet, der vertene var representert ved Nemko CEO Per Ove Øyberg, administrerende direktør i Nemko Skandinavia, Håkon Rem og salgsdirektør Frode Lukassen. Det ble fokusert blant annet på hvordan Nemko har utført samfunnskritiske tjenester under pandemien, og hvordan vi støtter prosessen for å få medisinsk utstyr på markedet raskest og sikrest mulig.

I tillegg gikk samtalen på fremtiden og samarbeidsmuligheter med andre lokale bedrifter, med spesiell fokus på maritim, olje og gass. Nemko er totalleverandør av testing og sertifisering av utstyr for maritimt utstyr og testlaboratoriene på Lysaker har høyteknologisk utstyr og muliggjør meget effektive arbeidsprosesser for kundene. Beliggenheten er også i umiddelbar nærhet til mange industrielle kunder og Nemko er medlem i Energy Valley, en teknologiklynge som representer mer enn 200 selskaper innen energi og olje.

 

Les mer>>