Kvalex – For trygge innkjøp

Kvalex er et oppslagsverk for trygge innkjøp. Her finner du den eneste oversikt over alle ISO-sertifiserte bedrifter i Norge, og kan enkelt søke etter spesifikke standarder, akkrediteringer, produkter, agenturer og varemerker.

kontakt@kvalex.no

Hvordan vi i Kvalex jobber.

1 Kvalex samler og publiserer bedriftsinformasjon som trygger innkjøperens valg av leverandører. Databasen oppdateres kontinuerlig gjennom innsamling av data fra et bredt spekter av kilder. I tillegg til nøkkelinformasjon, knyttes også detaljert informasjon om sertifikater, varemerker og bransjer opp mot bedriften.


2 All data knyttet til bedriftene i databasen sendes kontinuerlig ut til bedriftene for kvalitetssikring. I tillegg oppdateres sertifikatinformasjon direkte fra de største sertifiseringsorganene i Norge.


3 I tillegg knyttes anbud opp mot ulike bransjer. Basert på knytningen gjort mellom bedrift og bransje, sendes anbudene automatisk ut til de relevante bedriftene. Kvalex samler også informasjon som er relevant for bedrifter som ønsker å bli sertifisert, nyheter og annen opplysning som kan være av interesse for kvalitetsbevisste bedrifter.


Sertifiserte bedrifter.

Med over 2 500 sertifiserte bedrifter, legger Kvalex grunnlaget for valget av en trygg leverandør. Du kan utføre et søk basert på sertifikater, bedriftsnavn, agenturer og varemerker. I trefflisten får du en oversikt over relevante bedrifter, hvor du kan klikke deg inn på profilen for å lese mer. Her får du oversikt over kontaktpersoner, introduksjon om bedriften med regnskapstall, detaljer om bedriftens sertifikater, hvilke bransjer de opererer innen, og hvilke varemerker og agenturer bedriften har.

Sertifikater

Henvendelser

Lister

Regnskap


Navn

Bedrift

Telefon

E-post

Beskjed

Kontakt oss.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om Kvalex, sertifsering eller andre ting du måtte lure på. Vi hjelper deg så fort vi kan.

Besøk oss.

Verksgata 28, 0566 Oslo

Ring oss.

21 62 78 00