Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

ISO 9001:2015 – Ledelsessystem for kvalitet, struktur og kultur

16. oktober 2018

kr4.900
Intertek-logo-til-kurs

Et intensivt dagskurs for deg som ønsker kunnskap og kompetanse om sentrale elementer som utgjør et ledelsessystem for kvalitet. Kurset er også for deg som trenger inspirasjon til å videreutvikle systemet og bevissthet om kulturen for kvalitet i egen virksomhet.

 

Prosessforståelse, prinsipper for kvalitetsledelse og krav til relevant dokumentasjon står sentralt. Det primære fokus for kvalitetsledelse er å møte kundenes krav og strebe etter å overgå kundens forventning.  Det er derfor viktig at styring av kvalitet er integrert i virksomhetens forretningsprosesser og i det operasjonelle, og ikke utvikler seg på siden. Det å utvikle et ledelsessystem for kvalitet som tilfører verdi og som er basert på prosessanalyse, blir dermed sentralt.

I tillegg til å være et godt verktøy for å drive kontinuerlig forbedringsarbeid, vil en virksomhet med sertifisert kvalitetsledelsessystem være mer attraktiv i markedet. Virksomheter med ISO 9001 sertifisering vil ofte ha en enklere vei inn i konkurranseprosesser siden de allerede har bevis på sitt arbeide med kvalitet, kontinuerlig forbedring og kundefokus.

 

Etter gjennomført kurs er målet at deltakeren skal ha:
  • fått tilført nyttig kunnskap og blitt inspirert til å videreutvikle sin kompetanse om ledelse av kvalitet i egen virksomhet.
  • fått klarlagt struktur, terminologi og sentrale begreper i ISO 9001.
  • økte forutsetninger for å kunne omsette standardens krav til et praktisk, effektivt kvalitetsledelsessytem for egen virksomhet.
  • økt sin kunnskap og forståelse for hensikten og verdien av standardisering

 

Kursets form og ramme:

Forelesninger med etterfølgende individuelle case, gruppearbeid og diskusjoner for å øke innlæring.

Kurset ledes av en av Intertek sine revisjonsledere og gjennomføres i moderne kurslokaler. Det utleveres kursdokumentasjon og kursbevis.

 

Forkunnskaper

Det er ingen krav til forkunnskaper, men det vil være en fordel om deltakerne setter seg inn i publikasjoner fra www.iso.org som omhandler de syv kvalitetsprinsipper. Kunnskap om en av ISO standardene 9001, 14001 eller 45001 er også en fordel, men intet krav.

 

Målgruppe

Kurset passer for alle som ønsker eller har behov for å lære mer om kvalitetsledelsessystem eller virksomheter som vurderer å etablere og sertifisere sitt kvalitetsledelsessystem.

Detaljer

Dato:
16. oktober 2018
Kostnad:
kr4.900
Hendelse Kategori:
Hendelse Tags:
Hjemmeside:
http://intertek.no/event/iso-90012015-ledelsessystem-kvalitet/

Arrangør

Intertek Certification AS
Telefon:
33 42 00 40
Epost:
certification.norway@intertek.com
Hjemmeside:
http://www.intertek.no

Sted

Sandefjord
Sandefjord, Norge + Google Map
Telefon:
+47 33 42 00 40