Hovedbilde-dager-2017

Kvalex takker for to givende og innholdsrike dager på Kvalitet & Risikodagene 2017!

Nyheter

apning kvalitet 2017

Foredragsholderne var godt forberedt og spredte sitt budskap på en glimrende måte.

Erfaring og tilnærming til Digitalisering og informasjonsstyring i bedriften viser at det er både en komplisert og en lang prosess, men foredragsholderne fra Telenor Norge,  I. P. Huse, Aker BP, DnB, Skattetaten og Aker Solutions kunne fortelle om vellykkede prosjekter og måten de hadde planlagt, oppnådd og og erfart dette på.

Ernst Ole Solem, kvalitet og beredskapsleder i Asker kommune presenterte et engasjerende innlegg i forhold til deres erfaring med innføring av 9001:2015 i Asker kommune.

At vi lever i en raskt fremadgående digital tidsalder er ingen nyhet, men at den digitale tidsalder kan by på en god dose risiko i tillegg til alt positivt er noe man i aller høyeste grad bør og må ta stilling til.

Telenor4

Det svært gode innlegget fra Oblt Nils Gaute Prestmo, leder for operasjoner og beredskap, Cyberforsvaret, med foredraget om Cyberdomenet – Beredskap og krisehåndtering fikk en allikevel til å senke skuldrene en smule. Man føler seg ivaretatt!

Innlegget til Pål B. Kristoffersen om Cybertrusler – ‘hvilke trusler er mest relevante og hvordan redusere risiko’ skal også fremheves. Likeså Telenor  v/ Hanne Tangen Nilsen, Chief Security Officer, om trusselaktøren, sårbarheten og trendene.

Da Caroline Cappelen fra Direktoratet for E-helse holdt sitt innlegg om E-resept og digitaliseringsprosjektet rundt dette, Jon Henrik Thorshaug fra Avinor snakket om den sømløse og papirløse reisen og Erlend Andreas Gjære, forsker fra SINTEF Digital snakket om Folk og IT-sikkerhet i organisasjonen var det lett å relatere seg til disse prosjektene. Dette er vår hverdag.

Årets Kvalitetsleder for 2016, Harald Eik, direktør Kvalitet og EHS ved Glencore Nikkelverk AS, Kristiansand, holdt som seg hør og bør en verdig vinner et inspirerende foredrag.

NFKR oppfordrer nå til å sende inn kandidater til Kvalitetsprisen 2017 for myndighetsrelatert innsats.

Dr. Greg Watson presenterte gode innlegg om henholdsvis fremtidens behov for kvalitetsledere og Lean Six Sigma.

Kvalex takker nok en gang for en svært vellykket konferanse og en stor dose verdifull informasjon som vi så absolutt vil kunne dra nytte av!

Holmenkollen hus