Nemko-logo-nyheter

Miljø og bærekraft

Nyheter

Nemko:

 

Nemko har alltid jobbet for produktsikkerhet. I de siste årene har våre visjoner utvidet seg og vi vokser som partner for bærekrafts- og miljøtjenester.

 

Vil ditt produkt møte de kommende krav for bærekraft? Nemko kan gi deg oversikt over regler og forskrifter for miljø og bærekraft, enten det er gjeldende eller kommende krav.

 

Konsulenttjenester innenfor miljø og bærekraft

Produsenter opplever i dag den raskeste endringen i regelverk og handelskrav noensinne. Styresmakter over hele verden blir i økende grad bevisst på at betydelige endringer i ressurshåndtering, inkludert reduksjon av energiforbruk, vann og naturlige ressurser, må skje allerede dette tiåret. Produsenter som evner å raskt tilpasse seg disse kravene og dermed oppnå en mer bærekraftig produksjon og ressursbruk, vil ha større sannsynlighet for å overleve.

For produsenter vil det være av avgjørende betydning å være informert og å tilegne seg kunnskap om endringer i regelverk, forskrifter, krav og standarder lenge før de trer i kraft.

Nemko er et medvirkende medlem i mange standardiseringskomitéer og dermed har vi informasjonen du trenger om de kommende endringene – opp til tre år før de trer i kraft.

Våre eksperter arbeider med selskaper i alle størrelser i alle verdens regioner og leverer konsulenttjenester innenfor miljø og bærekraft. Ved å ta i bruk denne ekspertisen kan produsenter være oppdatert på viktige utviklinger og holde kostnadene nede, samtidig som de forbereder seg på kommende endringer og dermed forhindrer produksjonsforsinkelser.

Noen av verdens ledende elektronikkprodusenter mottar nå jevnlige oppdateringer fra våre eksperter for å ligge et hode foran sine konkurrenter.

 

Les mer>>